Skip to main content

Ellen Mañe

Ellen Mañe, verloskundige, echoscopist en eigenaresse van Echostudio Elle.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als klinisch verloskundige en in 2020 ben ik gestart met het maken van prenatale screeningsecho’s. In 2022 kreeg ik de mogelijkheid om in 2023 mijn eigen echostudio te openen bij La Vie Centrum. Dit geeft mij de mogelijkheid om met korte lijnen meer persoonlijke echoscopische zorg te bieden.

Verloskunde én echoscopie zijn beide een prachtig vak. Het persoonlijke contact met zwangeren en hun partner is elke keer weer anders en verveeld nooit. Er gebeurd zoveel in de zwangerschap en bij de bevalling op veel verschillende gebieden dat het elke keer weer fascinerend is om hierbij te mogen zijn. Ook in de baarmoeder ontwikkeld de baby zich ontzettend snel. Het is prachtig om dit elke keer weer in beeld te brengen en ouders kennis te laten maken met hun baby. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens het maken van een echo en dat ik waar mogelijk mee kan denken en bewegen met hun wensen.

Anneke Haandrikman

Verloskundige en echoscopiste

In 2006 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige. De afgelopen 16 jaar heb ik in Emmen gewerkt, zowel in het ziekenhuis als in een verloskundigenpraktijk.

Intussen mocht ik, als moeder van 2 mooie meiden, zelf het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte ervaren!

In 2022 ben ik als klinisch verloskundige in het Martini Ziekenhuis komen werken en ontmoette ik Ellen.

Sinds 2014 ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en maak ik naast medische echo’s, ook pretecho’s. Een mooie aanvulling op mijn beroep, wat ik sindsdien vol passie en plezier uitvoer. Wat een wonder om samen met de aanstaande ouder(s) alvast een kijkje te mogen nemen in de toekomst! Ik streef altijd naar het beste beeld en een duidelijke uitleg om er, samen met jullie, een prettige echo van te maken.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen om samen unieke momenten vast te leggen.

Alle echoscopisten die medische en screeningsecho’s verrichten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister bij de BEN, de beroepsvereniging voor echoscopisten. https://www.echoscopisten.nl/nl

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Prenatale Screening Noordoost- Nederland voor het uitvoeren van de 13 en de 20 weken echo. https://www.sps-noordoost.nl