Skip to main content

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Blijf er niet mee rondlopen

Bespreek je klacht met de eigenaresse van Echostudio Elle, Ellen Mañe. Dit kan via het contactformulier. Zij neemt hierna zo snel mogelijk contact met je op.

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij de echo want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Zit je met vragen? Met twijfels? Bent je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar je je prettiger bij voelt.

We maken graag een aparte afspraak met je voor een gesprek. Dan hebben we rustig de tijd om te praten. Als je het lastig vindt om het gesprek te voeren, kunt je iemand die je vertrouwt meenemen naar dit gesprek.

Schakel een klachtenfunctionaris in

Wilt je meer weten over je rechten of wil je advies? Of wilt je je klacht eerst met iemand anders bespreken? Of vindt je het prettig als iemand je helpt bij het indienen van een klacht?

Neem dan contact op met de geschillencommissie zorg.

De geschillencommissie zorg is onpartijdig. Zij bespreken met je waarover je ontevreden bent en wat je zou willen bereiken met je klacht. Zij adviseren je wat je kunt doen. Ze helpen je ook om het gesprek met ons aan te gaan als je dat moeilijk vindt. Of om een brief te schrijven over de klacht. De klachtenfunctionaris kan jou en ons helpen om samen een oplossing te zoeken. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

Contact met de geschillencommissie zorg

Neem contact op met een geschillencommissie zorg via  De geschillen commissie zorg

 

Klachtafhandeling

De echoscopiste probeert, eventueel samen met de klachtenfunctionaris, je klacht binnen zes weken af te handelen. Binnen deze periode ontvangt je van ons bericht wat we hebben gedaan met je klacht.

Als je er met de echoscopiste en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uit komt, kun je je klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of je klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak.

Klachtenformulier