Skip to main content

Echo's op verzoek

Bij elke nieuwe zwangerschap breekt er een bijzondere periode aan in je leven. Voor de een gaat dit vooral gepaard met blijdschap maar voor een ander kan het ook spannend en onzeker zijn. Wanneer je bijvoorbeeld lang geduld hebt moeten hebben voordat je zwanger werd of eerder een miskraam hebt gehad. Het kan dan fijn zijn om al vroeg te kijken of het allemaal goed gaat met de baby. Bij Echostudio Elle mag je altijd een echo op eigen verzoek inplannen. Je kunt al vroeg terecht om te kijken of het hartje van de baby klopt, of later in de zwangerschap om het geslacht te bepalen of om je kindje in 3D en 4D live te zien bewegen.

Bedenk dat het bij iedere echo kan zijn dat we onverwachtse bevindingen hebben. Bij de echo’s op verzoek kijken we niet met een medisch oog maar zullen we onverwachte bevindingen wel benoemen. Als je het fijn vindt kunnen we je verloskundige hierover informeren.

Tarieven

Echo’s op eigen verzoek worden niet vergoed door de verzekering en dienen voorafgaand aan het onderzoek betaald te worden. Het is mogelijk om contant of per pin te betalen.

Vitaliteitsecho op verzoek
2D echo op verzoek
Geslachtsbepaling vanaf 13 weken
3D/4D live echo

€42,50
€42,50
€42,50
€105,-

Vitaliteitsecho
2D echo
Geslachtsbepaling
3D/4D live echo

€42,50,-
€42,50,-
€42,50,-
€105,-

Standaard de mooiste foto’s direct digitaal op je telefoon. Én altijd een paar uitgeprinte foto’s.

Vitaliteitsecho op verzoek

Vanaf 6 weken zwangerschap

Deze vroege echo wordt het best gemaakt rond de 7e of 8e week van je zwangerschap. Tijdens deze echo kijkt de verloskundige of het kindje zich op de juiste plek in de baarmoeder heeft ingenesteld (niet buitenbaarmoederlijk) en of het hartje klopt. Ook kunnen we zien of er sprake is van meerling. De vroege echo is bijna altijd een inwendige echo.

Je krijgt een uitgeprinte foto mee.

Meerdere mooie foto’s en video’s direct beschikbaar op je telefoon.

Tijd: 15 minuten

Kosten: €42,50

Geslachtsbepaling

Vanaf 13 weken zwangerschap

Ontdek of het een jongen of meisje wordt, deze echo kan je inplannen vanaf 13 weken! We doen natuurlijk onze uiterste best het geslacht zo goed mogelijk te voorspellen echter kunnen we nooit 100% garantie geven. De kans op een goede voorspelling neemt toe naarmate je verder zwanger bent. Indien gewenst krijg je het geslacht van je kindje in een envelopje mee voor je eigen gender reveal. Wij verkopen tevens verschillende gender reveal artikelen. Zo ben je in één keer klaar!

Je krijgt een paar uitgeprinte foto’s mee.

Meerdere mooie foto’s en video’s direct beschikbaar op je telefoon.

Tijd: 15 minuten

Kosten: €42,50

2D echo

Vanaf 10 weken tot 36 weken zwangerschap

Mocht je het leuk vinden om nog een keer naar jouw baby te kijken, dan kun je zelf een 2D echo bij ons inplannen.

Je krijgt een paar uitgeprinte foto’s mee.

Meerdere mooie foto’s en video’s direct beschikbaar op je telefoon.

Tijd: 15 minuten

Kosten: €42,50

3D/4D echo

Zie je kindje haarscherp in 3D/4D HD live in kleur!

Nadat de baby met een 2D echo in beeld is gebracht en de ligging duidelijk is, wordt er met een 3D echo extra kleur aan de doorsnede toegevoegd. Je ziet dan drie dimensies (3D), namelijk lengte, breedte en diepte. Waar je met een 2D echo als het ware door je kindje heen kijkt, kijk je er met een 3D echo omheen. Door de 3D beelden te combineren met 4D echografie, krijg je bewegende 3D beelden. Dit maakt het een ‘live’ ervaring om naar je kindje te kijken. De beste tijd om deze bijzondere ervaring van een 3D/4D in te plannen is tussen de 26 – 31 weken (met als voorkeur tussen de 28 – 30 weken). Let wel, de kwaliteit van de beelden zijn altijd afhankelijk van de ligging van de baby, de positie van de placenta en de buikwand van de moeder. Mocht het door de ligging van de baby echt niet goed lukken je kindje in beeld te brengen mag je kosteloos één keer terugkomen om het opnieuw te proberen, voorwaarde is wel dat de echo geboekt is binnen de adviesperiode tussen 28 en 30 weken.

Je krijgt een paar uitgeprinte foto’s mee.

Meerdere mooie foto’s en video’s direct beschikbaar op je telefoon.

Tijd: 30 minuten

Kosten: €105,-

Nabewerking 3D foto’s (RealLive HD)

Met de komst van RealLiveHD gaat er een nieuwe wereld open. Door een 3D afbeelding van je baby met een speciaal softwareprogramma te bewerken kan je de baby levensecht weergeven. Dit is pas ècht bewonderen! Mijn collega Linda van Echopraktijk bewonder kan dit voor jou realiseren.

Hoe het werkt:

Mail de mooiste 3D afbeelding die je hebt ontvangen met daarop duidelijk het gezicht van de baby samen met je contactgegevens naar info@echopraktijkbewonder.nl. Twijfel je tussen een aantal foto’s? Dan mag je natuurlijk ook meerdere foto’s sturen. De meest geschikte foto zal dan voor je worden geselecteerd. De foto wordt hierna door Linda speciaal voor jou bewerkt in RealLiveHD.

Zie ook de website voor meer informatie: https://www.echopraktijkbewonder.nl/reallivehd

Kosten: €30

Wil je meerdere foto’s laten bewerken? Op elke volgende foto ontvang je 10% korting.

Afspraak maken

Gebruik de widget om een afspraak voor een echo te maken.

Kom je er met de afsprakenplanner niet uit? Neem dan contact op via whatsapp of het contactformulier en dan kijken we samen wat er mogelijk is.